250 γρ. μανιτάρια champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα αρωματικά(π.χ. άνηθος ή σχοινόπρασο) 1 κρεμμύδι εσαλότ 30 γρ. βούτυρο 4 αυγά 100 ml κρέμα γάλακτος αλάτι και φρεσκό χοντροτριμμένο πιπέρι λίγο πιπέρι καγιέν 80 γρ. φρεσκοτριμμένο τυρί έμενταλ |
||||||
|
||||||
250 γρ. μανιτάρια champignons de Paris 1 ματσάκι φρέσκα αρωματικά(π.χ. άνηθος ή σχοινόπρασο) 1 κρεμμύδι εσαλότ 30 γρ. βούτυρο 4 αυγά 100 ml κρέμα γάλακτος αλάτι και φρεσκό χοντροτριμμένο πιπέρι λίγο πιπέρι καγιέν 80 γρ. φρεσκοτριμμένο τυρί έμενταλ |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |