Σχόλια Σεμιναρίων
• Πολύ ωραίο το σουφλέ. Λύθηκαν πολλές απορίες. Πολύ καλή επικοινωνία με τον Σεφ. Η κρέμα καραμέλας δεν ήταν ιδιαίτερα στα γούστα μου... χωρίς να σημαίνει ότι αντικειμενικά δεν είναι ωραία.
• Ήταν πολύ όμορφα όλα!!! Όλα τα γλυκά μου άρεσαν, οι συνταγές ήταν κατανοητές και πολύ εύκολες.
• Όλα ήταν τέλεια.
• Ήταν ένα δημιουργικό απόγευμα και ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων. Ήταν ωραίο που συμμετείχαμε και εμείς, και μπορούσαμε να δούμε σε πράξη το πώς γίνονται.
• Μεγαλύτερη ποικιλία ζυμαρικών (ravioli, tortellini, ete). Τέλεια ανάλυση και επεξήγηση των τεχνικών, χρήση των υλικών.
• Πολύ χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Κατατοπιστικότατος ο Chef. Νομίζω ότι είμαι πολύ έξυπνη που σας επέλεξα…… ευχαριστώ.
• Πάρα πολύ καλό σεμινάριο. Ο Μιχάλης πολύ επικοινωνιακός, ευχάριστος και μεταδοτικός. Σίγουρα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ίσως θα ήταν καλό να μην γινόταν παράλληλα και το ριζότο και να ήταν πιο επικεντρωμένο στα ζυμαρικά.
• Ευχάριστο περιβάλλον, άψογη φιλοξενία. Η σημερινή εμπειρία ήταν πολύ σημαντική γιατί πρώτη φορά μου δόθηκε η ευκαιρία να “συνεργαστώ” με άλλους και να εμπλουτίσω τις μαγειρικές μου γνώσεις υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου και πολύ φιλικού Chef. Ευχαριστώ πολύ.
• Πρώτη φορά κάνω μαθήματα μαγειρικής και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη. Μου άρεσε που έφτιαξα μόνη μου ζυμαρικά και που είδα άλλους τρόπους μαγειρέματος που δεν θυμίζουν “ελληνική κουζίνα”. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε! Έχω και συνέχεια…… Ο δάσκαλος ήταν φιλικός και πολύ μεταδοτικός! Όλα ήταν υπέροχα!
• Το αποψινό σεμινάριο ήταν επιμορφωτικό, διασκεδαστικό και πάνω απ’ όλα γευστικό! Έχω να πω συγχαρητήρια στον Μιχάλη που με έκανε να δω με “άλλο μάτι” την καρμπονάρα με τα αυγά και το ριζότο με τα μανιτάρια! Ήταν delicious!! Σας ευχαριστούμε για την εμπειρία! Μα συνεχίσετε την καλή δουλειά! Φιλιά πολλά στον Top Chef!
• Φαντασία, χαμόγελο, διάθεση, παρέα, γνώσεις …… Ταξίδι στις γεύσεις… ”ομογενοποίηση” ευρηματικότητας, φαντασίας, υλικών, χαράς και σκέψης! Ανταμείφτηκε ο ουρανίσκος και το μάτι μου βρε αδελφέ!!! Διασκέδασα την ώρα μου και λόγω ζωντάνιας του monsieur πρόσθεσα γνώσεις στην καρδιά, στο στομάχι και στο κεφάλι μου… Τελικά η εμπειρία ενός 24χρονου σε συνδυασμό με αυτό το παιδί που έχει καταλήξει σε μια μαγειρική περιπέτεια.
• Πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που διευκόλυνε την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ο κ. Πεχλιβανάκης ήταν επεξηγηματικός και πρόθυμος να απαντήσει σε τυχόν απορίες. Το θέμα του σεμιναρίου ενδιαφέρον και πρωτότυπο.
• Αρχικά μου έμεινε η εικόνα του υιού σου, απίστευτη φατσούλα! Μετά… ο Αντώνης είναι πολύ μεταδοτικός, μάθαμε και φάγαμε τις υπέροχες συνταγές και απ’ ότι βλέπεις δεν θέλουμε να φύγουμε. Ο χώρος είναι υπέροχος, ευχάριστος, φιλόξενος και θα έρθουμε σε επόμενο μάθημα σίγουρα. Συγχαρητήρια σε όλους σας!
ΥΓ: Τον Αντώνη κράτα τον, είναι πολύ καλός!!!
• Ο Αντώνης είναι πολύ ταλαντούχος, επικοινωνιακό άτομο και γελαστό που θεωρώ ότι ειδικά το τελευταίο είναι μεγάλο προσόν σήμερα. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι το γλυκό. Συγχαρητήρια
• Στην αρχή η ζεστή παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Μετά η τεχνική και οι γνώσεις του Chef. Στο τέλος ήρθαν οι μυρωδιές και οι γεύσεις! Να πω, πως ήταν εξαιρετικά! Εις το επανιδείν.
• Μου άρεσαν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά το γλυκό μου άφησε μια τέλεια λεπτή γεύση στον ουρανίσκο. Η δε διακόσμηση άπαιχτη!!!
• Όλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ αλλά το γιουβέτσι αστακού μου άρεσε πολύ!!!
• Το σεμινάριο ήταν φανταστικό με πολλές εύκολες ιδέες για το σπίτι για εμάς που δεν είμαστε επαγγελματίες Chef. Με ωραία tips για γλυκά και γενικά με πολύ ευχάριστο κλίμα. Ανυπομονώ για το επόμενο!!!
• Πολύ ωραίο το σουφλέ. Λύθηκαν πολλές απορίες. Πολύ καλή επικοινωνία με τον Σεφ. Η κρέμα καραμέλας δεν ήταν ιδιαίτερα στα γούστα μου... χωρίς να σημαίνει ότι αντικειμενικά δεν είναι ωραία.
• Ήταν πολύ όμορφα όλα!!! Όλα τα γλυκά μου άρεσαν, οι συνταγές ήταν κατανοητές και πολύ εύκολες.
• Όλα ήταν τέλεια.
• Ήταν ένα δημιουργικό απόγευμα και ένα υπέροχο ταξίδι γεύσεων. Ήταν ωραίο που συμμετείχαμε και εμείς, και μπορούσαμε να δούμε σε πράξη το πώς γίνονται.
• Μεγαλύτερη ποικιλία ζυμαρικών (ravioli, tortellini, ete). Τέλεια ανάλυση και επεξήγηση των τεχνικών, χρήση των υλικών.
• Πολύ χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Κατατοπιστικότατος ο Chef. Νομίζω ότι είμαι πολύ έξυπνη που σας επέλεξα…… ευχαριστώ.
• Πάρα πολύ καλό σεμινάριο. Ο Μιχάλης πολύ επικοινωνιακός, ευχάριστος και μεταδοτικός. Σίγουρα μια πολύ ευχάριστη εμπειρία. Ίσως θα ήταν καλό να μην γινόταν παράλληλα και το ριζότο και να ήταν πιο επικεντρωμένο στα ζυμαρικά.
• Ευχάριστο περιβάλλον, άψογη φιλοξενία. Η σημερινή εμπειρία ήταν πολύ σημαντική γιατί πρώτη φορά μου δόθηκε η ευκαιρία να “συνεργαστώ” με άλλους και να εμπλουτίσω τις μαγειρικές μου γνώσεις υπό την καθοδήγηση ενός έμπειρου και πολύ φιλικού Chef. Ευχαριστώ πολύ.
• Πρώτη φορά κάνω μαθήματα μαγειρικής και πραγματικά είμαι ενθουσιασμένη. Μου άρεσε που έφτιαξα μόνη μου ζυμαρικά και που είδα άλλους τρόπους μαγειρέματος που δεν θυμίζουν “ελληνική κουζίνα”. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δώσατε! Έχω και συνέχεια…… Ο δάσκαλος ήταν φιλικός και πολύ μεταδοτικός! Όλα ήταν υπέροχα!
• Το αποψινό σεμινάριο ήταν επιμορφωτικό, διασκεδαστικό και πάνω απ’ όλα γευστικό! Έχω να πω συγχαρητήρια στον Μιχάλη που με έκανε να δω με “άλλο μάτι” την καρμπονάρα με τα αυγά και το ριζότο με τα μανιτάρια! Ήταν delicious!! Σας ευχαριστούμε για την εμπειρία! Μα συνεχίσετε την καλή δουλειά! Φιλιά πολλά στον Top Chef!
• Φαντασία, χαμόγελο, διάθεση, παρέα, γνώσεις …… Ταξίδι στις γεύσεις… ”ομογενοποίηση” ευρηματικότητας, φαντασίας, υλικών, χαράς και σκέψης! Ανταμείφτηκε ο ουρανίσκος και το μάτι μου βρε αδελφέ!!! Διασκέδασα την ώρα μου και λόγω ζωντάνιας του monsieur πρόσθεσα γνώσεις στην καρδιά, στο στομάχι και στο κεφάλι μου… Τελικά η εμπειρία ενός 24χρονου σε συνδυασμό με αυτό το παιδί που έχει καταλήξει σε μια μαγειρική περιπέτεια.
• Πολύ φιλική και ζεστή ατμόσφαιρα που διευκόλυνε την ομαλή διεξαγωγή του σεμιναρίου. Ο κ. Πεχλιβανάκης ήταν επεξηγηματικός και πρόθυμος να απαντήσει σε τυχόν απορίες. Το θέμα του σεμιναρίου ενδιαφέρον και πρωτότυπο.
• Αρχικά μου έμεινε η εικόνα του υιού σου, απίστευτη φατσούλα! Μετά… ο Αντώνης είναι πολύ μεταδοτικός, μάθαμε και φάγαμε τις υπέροχες συνταγές και απ’ ότι βλέπεις δεν θέλουμε να φύγουμε. Ο χώρος είναι υπέροχος, ευχάριστος, φιλόξενος και θα έρθουμε σε επόμενο μάθημα σίγουρα. Συγχαρητήρια σε όλους σας!
ΥΓ: Τον Αντώνη κράτα τον, είναι πολύ καλός!!!
• Ο Αντώνης είναι πολύ ταλαντούχος, επικοινωνιακό άτομο και γελαστό που θεωρώ ότι ειδικά το τελευταίο είναι μεγάλο προσόν σήμερα. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι το γλυκό. Συγχαρητήρια
• Στην αρχή η ζεστή παρεϊστικη ατμόσφαιρα. Μετά η τεχνική και οι γνώσεις του Chef. Στο τέλος ήρθαν οι μυρωδιές και οι γεύσεις! Να πω, πως ήταν εξαιρετικά! Εις το επανιδείν.
• Μου άρεσαν όλα από την αρχή μέχρι το τέλος αλλά το γλυκό μου άφησε μια τέλεια λεπτή γεύση στον ουρανίσκο. Η δε διακόσμηση άπαιχτη!!!
• Όλα ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ αλλά το γιουβέτσι αστακού μου άρεσε πολύ!!!
• Το σεμινάριο ήταν φανταστικό με πολλές εύκολες ιδέες για το σπίτι για εμάς που δεν είμαστε επαγγελματίες Chef. Με ωραία tips για γλυκά και γενικά με πολύ ευχάριστο κλίμα. Ανυπομονώ για το επόμενο!!!