ΚΡΕΠΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΣΤΑΦΙΔΑ (ΒΙΝΤΕΟ)



200 γρ. αλεύρι
4 Αυγά
200ml Νερό
20 γρ. Ρούμι
50 γρ. Σταφίδες
Μισή μπανάνα
30 γρ. Λικέρ πορτοκάλι

Σε μια λεκάνη ρίχνουμε το αλεύρι τα αυγά το νερό και το ρούμι και τα χτυπάμε ώσπου να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.Έχουμε ζεστάνει την κρεπιέρα μας ή ένα τηγάνι στο σπίτι μας,και αφού την λαδώσουμε ρίχνουμε μία ποσότητα από τον χυλό μας και την απλώνουμε έτσι ώστε να πάει παντού και να ψηθεί ομοιόμορφα η κρέπα μας. Την αφήνουμε να ψηθεί καλά από την μία πλευρά για περίπου 1 λεπτό και την γυρνάμε και από την άλλη. Αφού πάρει χρώμα προσθέτουμε την σοκολάτα μας,την μπανάνα,τις σταφίδες και το λικέρ. Την διπλώνουμε έτσι ώστε να φαίνεται η γεμισή μας. Σερβίρουμε στο πιάτο μας και γαρνίρουμε με σιρόπι σοκολάτας.


Κύριο Συστατικό : Αλεύρι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 5 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Κρεπιέρα , τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 10
Πηγή : PORTOLANO


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV