ΤΗΓΑΝΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ (ΒΙΝΤΕΟ)



300 γρ. κοτόπουλο φιλέτο
100 ml ζωμό κοτόπουλο
½ κρεμμύδι φρέσκο
½ κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
30 γρ. μουστάρδα
15 ml. λεμόνι
30 ml. λευκό κρασί
30 γρ. μέλι
Λίγο θυμάρι
Λίγο ρίγανη
Αλάτι , πιπέρι

Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κοτόπουλο ανακατεύοντας καλά να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κρασί αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε την μουστάρδα και τον ζωμό κοτόπουλο και περιμένουμε για περίπου 2-3 λεπτά να τραβήξει τα υγρά και να δέσει η σάλτσα. Αφού δέσει η σάλτσα προσθέτουμε το μέλι και τα αρωματικά μας το θυμάρι και την ρίγανη. Το πιάτο μας είναι έτοιμο για σερβίρισμα.


Κύριο Συστατικό : Κοτόπουλο
Είδος Πιάτου : Κυρίως
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 2
Πηγή : Οινομαγειρείο Κουκούτσι


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV