8 μοσχαρίσια φιλέτα των 100 γρ. 3 σκελίδες σκόρδο 3 αυγά 4 φέτες άπαχο ζαμπόν 4 φέτες τυρί ένταμ ή γκούντα 200γρ. τριμμένη φρυγανιά 500 ml. αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
8 μοσχαρίσια φιλέτα των 100 γρ. 3 σκελίδες σκόρδο 3 αυγά 4 φέτες άπαχο ζαμπόν 4 φέτες τυρί ένταμ ή γκούντα 200γρ. τριμμένη φρυγανιά 500 ml. αραβοσιτέλαιο για τηγάνισμα αλάτι και πιπέρι |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |