100 γρ. σιτάρι, αποφλοιωμένο 100 γρ. ρεβίθια 100 γρ. φασόλια μπαρμπούνια 100 γρ. κουκιά 100 γρ. φακές 100 γρ. κεχρί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 60 ml. ελαιόλαδο χυμό λεμονιού αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 3 κουταλιές σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο |
||||||
|
||||||
100 γρ. σιτάρι, αποφλοιωμένο 100 γρ. ρεβίθια 100 γρ. φασόλια μπαρμπούνια 100 γρ. κουκιά 100 γρ. φακές 100 γρ. κεχρί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 60 ml. ελαιόλαδο χυμό λεμονιού αλάτι πιπέρι, φρεσκοτριμμένο 3 κουταλιές σούπας άνηθο, ψιλοκομμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |