Για το πέστο: 100 γρ. λιαστές ντομάτες 3 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες 3 ματσάκια φύλλα βασιλικού 50 γρ. κουκουνάρι 50 γρ. τυρί San Michali από τη Σύρο ή άλλο πικάντικο, σκληρό, κίτρινο αγελαδινό τυρί 150 ml εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο Αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση 100 ml κρέμα γάλακτος 700 γρ. μανούρι, τριμμένο 1/3 ματσάκι φύλλα θυμαριού Αλάτι και πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο 1 ½ φλιτζάνι καλό ξύδι μπαλσάμικο 3 μεγάλα κολοκύθια 3 μεσαίου μεγέθους, Τσακώνικες μελιτζάνες Εξαιρετικό παρθένο Ελληνικό ελαιόλαδο |
||||||
|
||||||