ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

1 συσκευασία συκωτάκια ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC
2 σκελίδες σκόρδο FARMER REPUBLIC
1 πράσο το λευκό μέρος ψιλοκομμένο FARMER REPUBLIC
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα FARMER REPUBLIC
½ λεμόνι FARMER REPUBLIC
60 γρ. μουστάρδα
50 ml. κρασί λευκό
100 ml. ζωμό κοτόπουλου
Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS
Ρίγανη, πάπρικα
Αλάτι, πιπέρι
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει προσθέτουμε Βιολογικό Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο SECOS και σοτάρουμε τα συκωτάκια. Αφού πάρουν χρώμα προσθέτουμε το ξερό κρεμμύδι, το σκόρδο και το πράσο. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να μαραθούν. Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε το ζωμό. Αφήνουμε να πάρει βράσει για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και δένουμε με τη μουστάρδα. Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με το φρέσκο κρεμμύδι και την καπνιστή πάπρικα.

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΣΥΚΩΤΑΚΙΑ ΠΟΥΛΙΩΝ
Κύριο Συστατικό : Συκωτάκια Πουλιών
Είδος Πιάτου : Ορεκτικό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Τηγάνι
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Εκπομπή Μαγειρεύουμε Παρέα


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV