ΜΙΝΙ ΚΙΧΙ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

½ κιλό φύλλο κρούστας
Για τη γέμιση
½ κιλό σπανάκι ζεματισμένο
300 γρ. τυρί φέτα
1 κουταλάκι πιπέρι μαύρο
1 κρεμμύδι
Ελαιόλαδο
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Παίρνουμε ένα ένα τα φύλλα και τα λαδώνουμε.
Φτιάχνουμε τη γέμιση, προσθέτοντας όλα τα υλικά μαζί, το σπανάκι, το τυρί τριμμένο, το κρεμμύδι ψιλοκομμένο, το πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε το μείγμα καλά.
Τοποθετούμε στην άκρη κάθε φύλλου περίπου μία κουταλιά γέμιση. Τυλίγουμε σε ρολό και μετά στρίβουμε το ρολό σε μορφή σαλιγκαριού.
Ετοιμάζουμε τα μίνι κιχί με όση γέμιση διαθέτουμε.
Βουτυρώνουμε το ταψί και αλείφουμε τα πιτάκια με ένα πινέλο βρεγμένο με βούτυρο ή λάδι.
Ψήνουμε στους 180oC για 30 λεπτά.


Κύριο Συστατικό : Σπανάκι
Είδος Πιάτου : Ψωμιά , Πίτες
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης: Ελλάδα
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 6
Πηγή : NEWLINE


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV