Πληροφορίες Σεμιναρίων Junior Chef
Πληροφορίες:
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης για τα σεμινάρια μαγειρικής τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν, στο 210 5622004, από Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 17.00 ή αποστολή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας σε ένα από τα σεμινάρια του Ucook θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού:
Τράπεζα Πειραιώς : Αρ.Λογ/σμού 5028-04845-1560,IBAN : GR 2901720280005028048451560
Τράπεζα Άλφα : Αρ.Λογ/σμού 174 00 2320 002522 EUR, IBAN: GR 0140 1740 1740 0232 0002 522 , την απόδειξη θα την παραλαμβάνετε την ημέρα του σεμιναρίου ή στον χώρο των σεμιναρίων, το αργότερο 2 ημέρες πριν την ημέρα του σεμιναρίου.
- Το Ucook διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει κάποιο σεμινάριο μαγειρικής εφόσον κρίνεται απαραίτητο.
- Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από το Ucook, τα χρήματα θα επιστρέφονται.
- Ακυρώσεις γίνονται δεκτές 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, διαφορετικά χρεώνεστε με το κόστος του μαθήματος.
- Εξυπηρετείται ένα γκρουπ έως 16 ατόμων ανά ημέρα.
- Απαραίτητη η παρουσία συνοδού σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου όπου μπορεί να παρακολουθεί το μάθημα απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ρόφημα του.
- Όλες οι συνταγές των σεμιναρίων είναι διατροφικά ισορροπημένες και ιδανικές για να τις υλοποιήσουν οι junior chef.
Παρέχονται από τo UCOOK:
- Όλες οι πρώτες ύλες που χρειάζονται για το σεμινάριο,
- Αναλυτικές σημειώσεις οι οποίες τις παίρνετε μαζί σας
- Ποδιές και εξοπλισμός,
- Ιδιωτική ασφάλιση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ :
- Για τους κατόχους UCOOK MEMBER CARD 30% έκπτωση.
- Για τους φοιτητές σχολών μαγειρικής 20% έκπτωση.
- Για υπαλλήλους χορηγών εταιριών 20% έκπτωση.
- Για τα μέλη του CELLIER WINE CLUB 20% έκπτωση.
Τα μαθήματα παραδίδονται στο κέντρο σεμιναρίων του Ucook, Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 - 21.00, Σάββατο 11.00 - 13.00, Κυριακή 11:00 – 13:00.
Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλεργίες.
Στο τέλος της περιόδου των σεμιναρίων στις 10 Ιουνίου όλοι οι JUNIOR CHEF θα μπορούν να έρθουν στο μεγάλο πάρτυ αποχαιρετισμού όπου θα γίνει μαγειρική εκδήλωση και τα παιδιά σε μία τεράστια κουζίνα που θα έχει στηθεί θα μαγειρέψουνε , αλλά και θα κερδίσουν πλούσια δώρα σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα και δωράκια.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης για τα σεμινάρια μαγειρικής τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν, στο 210 5622004, από Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 17.00 ή αποστολή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας σε ένα από τα σεμινάρια του Ucook θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού:
Τράπεζα Πειραιώς : Αρ.Λογ/σμού 5028-04845-1560,IBAN : GR 2901720280005028048451560
Τράπεζα Άλφα : Αρ.Λογ/σμού 174 00 2320 002522 EUR, IBAN: GR 0140 1740 1740 0232 0002 522 , την απόδειξη θα την παραλαμβάνετε την ημέρα του σεμιναρίου ή στον χώρο των σεμιναρίων, το αργότερο 2 ημέρες πριν την ημέρα του σεμιναρίου.
- Το Ucook διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει ή να μεταθέσει κάποιο σεμινάριο μαγειρικής εφόσον κρίνεται απαραίτητο.
- Σε περίπτωση ακύρωσης του σεμιναρίου από το Ucook, τα χρήματα θα επιστρέφονται.
- Ακυρώσεις γίνονται δεκτές 24 ώρες πριν την έναρξη του σεμιναρίου, διαφορετικά χρεώνεστε με το κόστος του μαθήματος.
- Εξυπηρετείται ένα γκρουπ έως 16 ατόμων ανά ημέρα.
- Απαραίτητη η παρουσία συνοδού σε όλη την διάρκεια του σεμιναρίου όπου μπορεί να παρακολουθεί το μάθημα απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ρόφημα του.
- Όλες οι συνταγές των σεμιναρίων είναι διατροφικά ισορροπημένες και ιδανικές για να τις υλοποιήσουν οι junior chef.
Παρέχονται από τo UCOOK:
- Όλες οι πρώτες ύλες που χρειάζονται για το σεμινάριο,
- Αναλυτικές σημειώσεις οι οποίες τις παίρνετε μαζί σας
- Ποδιές και εξοπλισμός,
- Ιδιωτική ασφάλιση κατά την διάρκεια του σεμιναρίου.
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ :
- Για τους κατόχους UCOOK MEMBER CARD 30% έκπτωση.
- Για τους φοιτητές σχολών μαγειρικής 20% έκπτωση.
- Για υπαλλήλους χορηγών εταιριών 20% έκπτωση.
- Για τα μέλη του CELLIER WINE CLUB 20% έκπτωση.
Τα μαθήματα παραδίδονται στο κέντρο σεμιναρίων του Ucook, Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00 - 21.00, Σάββατο 11.00 - 13.00, Κυριακή 11:00 – 13:00.
Παρακαλούμε να μας ενημερώνετε για τυχόν αλλεργίες.
Στο τέλος της περιόδου των σεμιναρίων στις 10 Ιουνίου όλοι οι JUNIOR CHEF θα μπορούν να έρθουν στο μεγάλο πάρτυ αποχαιρετισμού όπου θα γίνει μαγειρική εκδήλωση και τα παιδιά σε μία τεράστια κουζίνα που θα έχει στηθεί θα μαγειρέψουνε , αλλά και θα κερδίσουν πλούσια δώρα σε διαγωνισμούς μαγειρικής. Όλα τα παιδιά θα πάρουν αναμνηστικά διπλώματα και δωράκια.