Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Σύγχρονη Κουζίνα"
Διήμερο Σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 10 ωρών.
Εισηγούνται: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ & Stavros Psomopoulos
Δευτέρα 4 & Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017, ώρα: 10:00 - 15:00
Τιμή: 120€/άτομο - Άνεργοι/Σπουδαστές: 90€/άτομο (Περιορισμένες Θέσεις)
UCook Seminar Center: Μαρωνείας 12, Νίκαια, Αθήνα.
Παρουσίαση πιάτων εστιατορίου υψηλής γαστρονομίας, χρήση της μοριακής γαστρονομίας στην κουζίνα, τεχνικές στησίματος πιάτου, τεχνικές sous-vide , χρήση ξηρού πάγου , υγρό άζωτο , τρόποι σύστασης μενού.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης για τα σεμινάρια μαγειρικής τουλάχιστον 2 ημέρες πριν, στο 210 5622004, από Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 17.00 ή αποστολή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για την κράτηση των θέσεων τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας σε ένα από τα σεμινάρια του Ucook θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς : Αρ.Λογ/σμού 5028-04845-1560, IBAN : GR 2901720280005028048451560
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έντυπο Πιστοποιητικό και Συνταγολόγιο.