Σεμινάριο Γαστρονομίας Με Θέμα "Μοριακή Γαστρονομία"
Διήμερο Σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 8 ωρών.
Εισηγούνται: Τσίλιας Σταμάτιος
Δευτέρα 15 & Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, ώρα: 12:00 - 16:00
Τιμή: 80€/άτομο + ΦΠΑ - Άνεργοι/Σπουδαστές: 60€/άτομο + ΦΠΑ (Περιορισμένες Θέσεις)
UCook Seminar Center: Μαρωνείας 12, Νίκαια, Αθήνα.
Θα παρουσιαστούν τεχνικές της μοριακής γαστρονομίας και εφαρμογή σε εστιατορικά πιάτα αλλά και μπουφέδες.
Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσης για τα σεμινάρια μαγειρικής τουλάχιστον 2 ημέρες πριν, στο 210 5622004, από Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 17.00 ή αποστολή mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .
Για την κράτηση των θέσεων τηρείται αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για να κατοχυρώσετε τη θέση σας σε ένα από τα σεμινάρια του Ucook θα πρέπει να έχει προπληρωθεί μέσω τραπεζικού λογαριασμού: Τράπεζα Πειραιώς : Αρ.Λογ/σμού 5028-04845-1560, IBAN : GR 2901720280005028048451560
Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα λάβουν Έντυπο Πιστοποιητικό και Συνταγολόγιο.