ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΠΕΧΛΙΒΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ



Chef τουριστικής γαστρονομίας στην εταιρία ANMATSERVICES DMS και παράλληλα καθηγητής μαγειρικής στα ΙΕΚ Ξυνή.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια «Ο Νικόλας της Σχοινούσας» στη Γλυφάδα , «Leblone» στη Γλυφάδα, «Πιλ-Πουλ» στο Θησείο, στα ξενοδοχεία Bill and Coo luxury hotel, Dolphin resort hotel & spa, The Margi hotel στο Καβούρι . Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς μαγειρικής και carving αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.
Οι σπουδές του είναι μοιρασμένες σε Ελλάδα ,Παρίσι και Ταϊλάνδη.




blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV