Chef τουριστικής γαστρονομίας στην εταιρία ANMATSERVICES DMS και παράλληλα καθηγητής μαγειρικής στα ΙΕΚ Ξυνή.
Στο παρελθόν έχει εργαστεί μεταξύ άλλων στα εστιατόρια «Ο Νικόλας της Σχοινούσας» στη Γλυφάδα , «Leblone» στη Γλυφάδα, «Πιλ-Πουλ» στο Θησείο, στα ξενοδοχεία Bill and Coo luxury hotel, Dolphin resort hotel & spa, The Margi hotel στο Καβούρι . Έχει συμμετάσχει σε πολλούς διαγωνισμούς μαγειρικής και carving αποσπώντας σημαντικές διακρίσεις.
Οι σπουδές του είναι μοιρασμένες σε Ελλάδα ,Παρίσι και Ταϊλάνδη.