ΜΕΘΥΣΜΕΝΗ ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ
Μια πρωτότυπη συνταγή για ψητή γαλοπούλα αποφάσισε να σερβίρει στην ταβέρνα του στη Νέα Υόρκη ο Paul Hurley, η οποία όμως δεν είναι κατάλληλη για όλους, αλλά μόνο για όσους έχουν κλείσει τα 21 χρόνια, αφού αυτό είναι το όριο για να πιει κάποιος ποτό στην Αμερική.
Πρόκειται για μία γαλοπούλα 100 βαθμών, όπως την ονόμασε. Η συνταγή αυτή έχει σαν βάση το γεγονός πως το πουλερικό έχει εγχυθεί για τρεις ημέρες σε βότκα 100 βαθμών αλκοόλ με φρουτώδη γεύση από τη Γεωργία. Πέρα βέβαια από το αλκοόλ της βότκας, η συνταγή έχει και αλκοόλ από λικέρ στη σάλτσα.
Τέλος, ίσως το σημαντικότερο είναι πως αφού πρόκειται για ένα πιάτο που μπορεί να σας μεθύσει, οπότε για καλό και για κακό η ταβέρνα προσφέρει δωρεάν επιστροφή με ταξί για όσους το φάνε.
ΠΗΓΗ: OTHERSIDE
Μια πρωτότυπη συνταγή για ψητή γαλοπούλα αποφάσισε να σερβίρει στην ταβέρνα του στη Νέα Υόρκη ο Paul Hurley, η οποία όμως δεν είναι κατάλληλη για όλους, αλλά μόνο για όσους έχουν κλείσει τα 21 χρόνια, αφού αυτό είναι το όριο για να πιει κάποιος ποτό στην Αμερική.
Πρόκειται για μία γαλοπούλα 100 βαθμών, όπως την ονόμασε. Η συνταγή αυτή έχει σαν βάση το γεγονός πως το πουλερικό έχει εγχυθεί για τρεις ημέρες σε βότκα 100 βαθμών αλκοόλ με φρουτώδη γεύση από τη Γεωργία. Πέρα βέβαια από το αλκοόλ της βότκας, η συνταγή έχει και αλκοόλ από λικέρ στη σάλτσα.
Τέλος, ίσως το σημαντικότερο είναι πως αφού πρόκειται για ένα πιάτο που μπορεί να σας μεθύσει, οπότε για καλό και για κακό η ταβέρνα προσφέρει δωρεάν επιστροφή με ταξί για όσους το φάνε.
ΠΗΓΗ: OTHERSIDE