MOUNT ATHOS AREA GOURMΕT
Το Γαστρονομικό μας ταξίδι στη Χαλκιδική, στο Mount Athos Area Gourmet άρχισε σήμερα με την ενότητα “Προσφυγική Κουζίνα”. Πρώτος μας σταθμός το εστιατόριο TZANIS στο νησάκι Αμμουλιανή, όπου θα ετοιμάσουμε γευστικούς ψαροκεφτέδες με φρέσκο δυόσμο.
Ένα βήμα πριν το ψήσιμο των ψαροκεφτέδων.
Οι chef Βησσαρίων Παρθένης και Κοσμάς Αναστασιάδης με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου TZANIS, Ελένη Χιώτη, δοκιμάζουν τους πρώτους ψαροκεφτέδες που ετοίμασαν.
Για κυρίως πιάτο, φρεσκοψαρεμένο ξιφία τον οποίο θα το λέγαμε και γάλακτος γιατί το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 6-7 κιλά. Θα τον μαγειρέψουμε στην σχάρα αφού τον έχουμε μαρινάρει με λευκό κρασί.
Ο πρώτος ξιφίας έπεσε στην φωτιά και παρέα του δίπλα ένας μπακαλιάρος.
Οι chef Βησσαρίων Παρθένης και Κοσμάς Αναστασιάδης συζητάνε για το αποψινό μενού όπου θα έχει το εστιατόριο TZANIS.
Το ιδανικότερο επιδόρπιο για να ολοκληρωθεί το μενού μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα γιαούρτι παρασκευασμένο με ντόπιο αγελαδινό γάλα, παρέα με σπιτικό γλυκό κουταλιού αγριοκέρασο ή περγαμόντο.
Σας περιμένουμε όλη την ημέρα να το απολαύσουμε μαζί.
Το Γαστρονομικό μας ταξίδι στη Χαλκιδική, στο Mount Athos Area Gourmet άρχισε σήμερα με την ενότητα “Προσφυγική Κουζίνα”. Πρώτος μας σταθμός το εστιατόριο TZANIS στο νησάκι Αμμουλιανή, όπου θα ετοιμάσουμε γευστικούς ψαροκεφτέδες με φρέσκο δυόσμο.
Ένα βήμα πριν το ψήσιμο των ψαροκεφτέδων.
Οι chef Βησσαρίων Παρθένης και Κοσμάς Αναστασιάδης με την ιδιοκτήτρια του εστιατορίου TZANIS, Ελένη Χιώτη, δοκιμάζουν τους πρώτους ψαροκεφτέδες που ετοίμασαν.
Για κυρίως πιάτο, φρεσκοψαρεμένο ξιφία τον οποίο θα το λέγαμε και γάλακτος γιατί το βάρος του δεν ξεπερνάει τα 6-7 κιλά. Θα τον μαγειρέψουμε στην σχάρα αφού τον έχουμε μαρινάρει με λευκό κρασί.
Ο πρώτος ξιφίας έπεσε στην φωτιά και παρέα του δίπλα ένας μπακαλιάρος.
Οι chef Βησσαρίων Παρθένης και Κοσμάς Αναστασιάδης συζητάνε για το αποψινό μενού όπου θα έχει το εστιατόριο TZANIS.
Το ιδανικότερο επιδόρπιο για να ολοκληρωθεί το μενού μας δεν είναι τίποτα άλλο από ένα γιαούρτι παρασκευασμένο με ντόπιο αγελαδινό γάλα, παρέα με σπιτικό γλυκό κουταλιού αγριοκέρασο ή περγαμόντο.
Σας περιμένουμε όλη την ημέρα να το απολαύσουμε μαζί.