"ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΣ" ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝΑ ΠΑΡΘΕΝΗ
Μάθημα ζαχαροπλαστικής είχαμε το Σάββατο στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής. Νοικοκυρές της περιοχής έδειξαν στους επισκέπτες του νησιού πώς φτιάχνονται τα μικρασιάτικα αμυγδαλωτά.
Τη συνταγή την έφεραν οι πρόγονοί τους από την Προικόνησο της Μικρασίας και "αναπαράγεται" με πρωτοφανή συχνότητα σε όλα τα "αμμουλιανιώτικα" νοικοκυριά.
Ο κόσμος ο οποίος παρακολούθησε την παρασκευή των αμυγδαλωτών όχι μόνο τα δοκίμασε αλλά ο καθένας έκανε και από ένα αμυγδαλωτό λουλούδι.
Η ομάδα του Ucook.gr
Μάθημα ζαχαροπλαστικής είχαμε το Σάββατο στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής. Νοικοκυρές της περιοχής έδειξαν στους επισκέπτες του νησιού πώς φτιάχνονται τα μικρασιάτικα αμυγδαλωτά.
Τη συνταγή την έφεραν οι πρόγονοί τους από την Προικόνησο της Μικρασίας και "αναπαράγεται" με πρωτοφανή συχνότητα σε όλα τα "αμμουλιανιώτικα" νοικοκυριά.
Ο κόσμος ο οποίος παρακολούθησε την παρασκευή των αμυγδαλωτών όχι μόνο τα δοκίμασε αλλά ο καθένας έκανε και από ένα αμυγδαλωτό λουλούδι.
Η ομάδα του Ucook.gr