KitKat: 19 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

KitKat: 19 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

KitKat: 19 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ


Η Nestle ανήγγειλε ότι θα προωθεί 19 διαφορετικές γεύσεις της KitKat για να απευθυνθεί στα ιαπωνικά ακροατήρια.
Στην Okinawa, θα έχουν τη γλυκιά πατάτα. Μπορείτε να βρείτε το πεπόνι στο Hokkaido, τη σάλτσα σόγιας στο Τόκιο και το πράσινο τσάι στο Κιότο. Άλλες γεύσεις περιλαμβάνουν: wasabi, μήλο, τσίλι, miso, κεράσια και cheesecake φραουλών.
Η επιχείρηση ελπίζει ότι η αποκλειστική ιαπωνική γραμμή της KitKat θα είναι δημοφιλή ως αναμνηστικά και δώρα. Έχει συνεργαστεί με το ταχυδρομείο της Ιαπωνίας για να δημιουργήσει τις συσκευασίες που μπορούν να ταχυδρομηθούν όπως τις αναμνηστικές κάρτες.

«Το δόσιμο των δώρων είναι ένα σημαντικό μέρος του ιαπωνικού πολιτισμού και επιθυμούμε να ταξιδεψουμε, έτσι θελήσαμε να συνδυάσουμε αυτά τα δύο πράγματα μαζί» εκπρόσωπος Miki Kanoh Relaxnews.

Η KitKat έχει γίνει επίσης δημοφιλείς κατά τη διάρκεια της εξεταστικής για τους πανεπιστημιακούς σπουδαστές στην Ιαπωνία.
KitKat ονομαζόντουσαν αρχικά πατατάκια σοκολάτας, που έγιναν από το βρετανικό ζαχαροπλάστη Rowntree της Αγγλίας. Το όνομα KitKat θεωρείται ότι έχει προέλθει από μια λέσχη του Λονδίνου. Είναι το πρώτο με εμπορική επιτυχία μπισκότο σοκολάτας στις ΗΠΑ και την Ιαπωνία, και στα κορυφαία 10 παγκόσμια.

Πηγή: Slashfood


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV