Από τον πάγκο και τη στόφα στο τραπέζι σας !



thalassinos


Από τον πάγκο και τη στόφα στο τραπέζι σας !
«Ο θαλασσινός» εγκαινιάζει τη νέα γευστική του πρόταση και σας προσκαλεί να δοκιμάσετε εκλεκτούς ψαρομεζέδες σε πολύ λογικές τιμές!

thalassinos thalassinos

«Ο θαλασσινός», το αγαπημένο στέκι των ολόφρεσκων ψαριών και θαλασσινών, εγκαινιάζει μια νέα γευστική και αισθητική πρόταση, με ευφάνταστα πιάτα που ετοιμάζονται πάνω στον πάγκο, μπροστά στα μάτια σας και μαγειρεύονται στη στόφα από τον Σεφ Ξενοφώντα Κατσιμαγκλή. Αλίπαστα, carpaccio, αχινοί, όστρακα, μπρουσκέτες, πίτες είναι μόνο μερικοί ψαρομεζέδες από την ατελείωτη ποικιλία που προσφέρεται στο τραπέζι σας.

thalassinos thalassinos

Στον «θαλασσινό» τα πιάτα αλλάζουν συνέχεια, ανάλογα με την εποχή και το μεράκι του Σεφ, δίνοντας μεγάλη σημασία στην υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης. Τα ψάρια παραμένουν αυστηρά ελληνικά από την περιοχή της Μάνης, το λάδι, οι ελιές και τα σύκα έρχονται από την Καλαμάτα, τα πάντα εξακολουθούν να παρασκευάζονται στο εστιατόριο, όπως το καταπληκτικό ψωμί και τα δελεαστικά πολίτικα γλυκά. Το χύμα κρασί και το τσίπουρο είναι ελληνικά, εξαιρετικής ποιότητας, του Θόδωρου Δερέσκου.
Δεν είναι τυχαίο που από το 1989, « ο θαλασσινός», σερβίρει τόσους επώνυμους Έλληνες και ξένους λάτρεις της αυθεντικής γεύσης, εκπλήσσει τους ουρανίσκους και κερδίζει τις καρδιές παλιών και νέων πελατών με την πρωτοτυπία και την εντιμότητα των πιάτων του.

thalassinos thalassinos

«Ο Θαλασσινός έχει κάνει δύο μειώσεις τιμών, έτσι μπορεί κανείς να χαρεί ένα πλήρες γεύμα με τα κλασικά γκουρμέ πιάτα και κρασί σε μια τιμή που ξεκινάει από 20 ευρώ.

Επίσης στον κατάλογό του δίνει την δυνατότητα να παραγγείλει κανείς μισή μερίδα από οποιοδήποτε πιάτο.

Οσον αφορά το μενού «από τον πάγκο και την στόφα» μπορεί κανείς να παραγγείλει όσους ψαρομεζέδες θέλει, που ετοιμάζονται εκείνη τη στιγμή πάνω στον πάγκο, σε τιμές που κυμαίνονται από 2- 5 ευρώ το πιάτο. Και να συνοδέψουν με τσίπουρο 200 ml, στα 6 ευρώ, ή κρασί 500 ml, στα 4,5 ευρώ.»


thalassinos thalassinos

Λίγα λόγια για την ιστορία…
«Ο θαλασσινός» πρωτοάνοιξε το 1989 στις Τζιτζιφιές, τότε που στην περιοχή μπορούσε κανείς να συναντήσει τα άλογα του ιπποδρόμου να κάνουν βόλτες επιστρέφοντας από τον πεταλωτή τους. Η υποβαθμισμένη περιοχή όμως δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την Ντίνα και τον Γιώργο Λουκή, που με μεγάλη αγάπη και μεράκι γι’ αυτό που έκαναν κατάφεραν μέσα σε ένα χρόνο να κερδίσουν και τους πιο απαιτητικούς καλοφαγάδες της πόλης. Η βάση της κουζίνας του ξεκίνησε και διατηρείται και σήμερα Πολίτικη, χάρη στον πρώτο Πολίτη σεφ του εστιατορίου Γιάννη Καβαλάρη. Στη συνέχεια άνοιξε και το δεύτερο μαγαζί στο Κολωνάκι που πραγματικά εκτόξευσε τον «θαλασσινό» και του χάρισε 3 βραβεία Gourmet.
Σήμερα, στο γνωστό στέκι στις Τζιτζιφιές, που είναι πλέον μια ταχύτατα ανερχόμενη περιοχή, «ο θαλασσινός» συνεχώς εξελίσσεται, προσαρμόζεται στις εξωτερικές αλλαγές και δεν φοβάται να μειώσει αισθητά τις τιμές του, διατηρώντας σταθερά υψηλή την ποιότητά του. Αδιαπραγμάτευτη αξία παραμένει πάντα η σχέση εμπιστοσύνης, σεβασμού και φιλίας που έχει με τους πελάτες του!

Ucook Team


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV