3ΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ CHEF ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥΔΑΚΗ «ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος)» 4-6 Φεβρουαρίου 2014
1η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΚΡΕΑΤΑ
ΜΟΣΧΑΡΙ-ΑΡΝΙ-ΧΟΙΡΙΝΟ-ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ-ΚΥΝΗΓΙΑ
2η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΨΑΡΙΑ & ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
3η Ημέρα
ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος) σε ΛΑΧΑΝΙΚΑ, ΕΠΙΔΟΡΠΙΑ, ΖΩΜΟΙ ΣΕ ΟΣΜΩΣΗ, INFUSION
Λίγα λόγια για τον Chef Γιώργο Στυλιανουδάκη
Ύστερα από 16 χρόνια στο Μαϊάμι και έχοντας εργαστεί σε ορισμένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο κόσμο, όπως Plaza Athenee (Alain Ducasse), Noma (René Redzepi), «Quique Dacosta» το ομώνυμο εστιατόριο του Ισπανού Chef κτλ. o Chef Γιώργος Στυλιανουδάκης θα παρουσιάσει: «ΤΕΧΝΙΚΕΣ SOUS-VIDE (Θερμοκρασίες και Χρόνοι Ψησίματος)»
Διάρκεια Σεμιναρίου : 3 ημέρες – 6 ώρες ημερησίως – Σύνολο : 18 ώρες εκπαίδευσης
Ώρες Σεμιναρίου : 9.00 – 15.00
Τόπος διεξαγωγής : ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ 12 – UCOOK SEMINAR CENTER – ΝΙΚΑΙΑ
Τύπος Σεμιναρίου : Demonstration με γευστική δοκιμή
Κόστος Σεμιναρίου: €350
Για κρατήσεις θέσεων ή περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Κο Χάρη Χαραλαμπίδη :
Τ. : 6972444820
E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
ΧΟΡΗΓΟΙ
ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ : 4F, ΕΓΕΜ, FOOD CONCEPTS
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ : XENEX
ΧΟΡΗΓΟΣ ΗΛ.ΤΥΠΟΥ : GOURMED
ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ : UCOOK
Ucook Team