Η Σπονδή διατηρεί το δεύτερο αστέρι της, ο Λαζάρου παραμένει στην top list.
Σύμφωνα λοιπόν με την παγκόσμια κατάταξη των καλύτερων εστιατορίων του κόσμου, τα αποτελέσματα για την Ελλάδα είναι:
Σπονδή – Δύο Αστέρια
Το γαστρονομικό διαμάντι της Αθήνας, με chef τον Άγγελο Λάντο,διατήρησε και φέτος το υψηλό επίπεδο στη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας. (Πύρρωνος 5, Παγκράτι)
Βαρούλκο – Ένα Αστέρι
Ο Λευτέρης Λαζάρου που δίνει τις συνταγές του στο news.gr πριν λίγες μέρες βραβεύτηκε για τα 20 συνεχόμενα χρόνια της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο της γαστρονομίας. Σήμερα, τιμήθηκε με ένα ακόμη αστέρι Michelin. (Πειραιώς 80, Κεραμεικός)
Hytra – Ένα Αστέρι
O Νίκος Καραθάνος έκανε και πάλι το νόστιμο θαύμα του, σε νέο χώρο αυτή τη χρονιά, στον τελευταίο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφ. Συγγρού 107-109)
Γαλάζια Hytra – Ένα Αστέρι
Με φόντο το γαλάζιο κάδρο του Σαρωνικού, ο Αστέρας της Βουλιαγμένης κατάφερε και φέτος να διακριθεί για την υψηλή ποιότητα της κουζίνας του. (Απόλλωνος 40, ξεν. Westin Athens)
Funky Gourmet – Ένα Αστέρι
Ο Νίκος Ρούσσος και η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη μετά την περσινή έκπληξη της ένταξής τους στις λίστες της Michelin, και φέτος κατάφεραν να ξεχωρίσουν κατακτώντας και πάλι ένα αστέρι.
Ucook.gr