Η glpublications, η πιο εξειδικευμένη εκδοτική εταιρεία στο χώρο της εστίασης, μετά την επιτυχημένη κυκλοφορία των περιοδικών Deluxe Cocktails Magazine, Best Of Athens Taste και Γλυκοί Πειρασμοί, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την κυκλοφορία του περιοδικού “ Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ CHEF ” στις 28 Μαρτίου 2014 στα περίπτερα όλης της χώρας.
Πρόκειται για μια ετήσια, deluxe, συλλεκτική έκδοση, την διεύθυνση της οποίας έχει ο Κώστας Καπερώνης και την φωτογραφική επιμέλεια ο Παναγιώτης Μπελτζινίτης.
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα 50 κορυφαίοι Έλληνες Chef μέσα από ένα πρωτοποριακό concept φωτογράφησης, προτείνουν και παρουσιάζουν 50 μοναδικές συνταγές με αναλυτική δοσολογία υλικών και λεπτομερή περιγραφή εκτέλεσης.
Περιοδικό Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ CHEF.
Τρώγεται… μέχρι την τελευταία σελίδα!
Ucook.gr