Δύο Θεσσαλονικείς Chefs δείχνουν το δρόμο του... δημιουργικού κρεατοσκευάσματος
Θέλετε να ετοιμάσετε ενα υπέροχο και μοναδικό πιάτο με βάση το κρέας αλλά έχετε βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια?
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα και όχι μόνο, μια ολοκληρωμένη έκδοση με θέμα το δημιουργικό κρεατοσκεύασμα είναι γεγονός!
Οι Chefs Λάζαρος Ράπτης και Τάσος Ανδρεάδης δημιούργησαν ένα μοναδικό βιβλίο που μας ξεναγεί στον κόσμο του Κρεατοσκευάσματος. Με σεβασμό στην πρώτη ύλη και όπλο την εμπειρία και το μεράκι τους, δημιουργούν υψηλής αισθητικής κρεατοσκευάσματα, καθιστώντας τα ξεχωριστά κομμάτια της νεότερης γαστρονομίας μας. Πώς μεταμορφώθηκε το κρέας από κάτι το αισθητικά αδιάφορο, σε πραγματικό στολίδι στις βιτρίνες των σύγχρονων κρεοπωλείων και τι επηρέασε αυτή τη μεταμόρφωση;
Ένα νοσταλγικό γευστικό ταξίδι μέσα από μία ιστορική αναδρομή στο κρέας, με τελικό προορισμό 40 μοναδικές συνταγές που προκαλούν όλες τις αισθήσεις!
Ανακαλύψτε όλα τα GourMeat μυστικά του κρεατοσκευάσματος πηγαίνοντας… ένα βήμα παραπέρα.
GourΜeat… one step beyond!