Αντώνης Δημοβασίλης- Κέρδισε την 3η θέση στο European Young Chef Award 2018
Σπουδαία διάκριση για την Ελληνική γαστρονομία κέρδισε ο σεφ Αντώνης Δημοβασίλης. Ο νεαρός σεφ και η μαγειρική ομάδα του SantAnna, εκπροσώπησαν την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον τελικό του διαγωνισμού European Young Chef Award 2018 στην Ιρλανδία, λαμβάνοντας την τρίτη θέση.
Το πιάτο "Αρχέγονον" κέρδισε πολλές από τις εντυπώσεις και έλαβε την τρίτη θέση. Το ευφάνταστο πιάτο με σφυρίδα, πουρέ τοπιναμπούρ και σούπα κακαβιάς ήρθε με την κατεύθυνση του Executive chef Άκη Αμυρά και την επίβλεψη του master chef Χρήστου Αθανασιάδη.
Ucook.gr