ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ

ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΥΓΡΟ ΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΜΑ Το κόκκινο υγρό στο κρέας που τρώμε δεν είναι αίμα.
Σχεδόν όλο το αίμα αφαιρείται από το κρέας κατά τη σφαγή και αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να δούμε αίμα σε αυτό που χαρακρηρίζουμε λευκό κρέας.
Μόνο μια εξαιρετικά μικρή ποσότητα αίματος παραμένει εντός του μυϊκού ιστού, στο κρέας που αγοράζουμε από το κατάστημα....

Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ...


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV