Ο Γάλλος Dominique Pierru, πρώην κατασκευαστής κουζινών, θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος της γαστρονομίας στη Γαλλία, καθώς εισήγαγε στη γαλλική κουζίνα… το χαβιάρι σαλιγκαριού! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Ο Γάλλος Dominique Pierru, πρώην κατασκευαστής κουζινών, θεωρείται σήμερα πρωτοπόρος της γαστρονομίας στη Γαλλία, καθώς εισήγαγε στη γαλλική κουζίνα… το χαβιάρι σαλιγκαριού! Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |