Για τη μαγιονέζα: Σε ένα blender xτυπάμε τις ελιές μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε υψηλή ταχύτητα για 4 λεπτά. Σουρώνουμε το μείγμα από ένα διχτυωτό σουρωτήρι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Για τη μαγιονέζα: Σε ένα blender xτυπάμε τις ελιές μαζί με το σκόρδο και το ελαιόλαδο σε υψηλή ταχύτητα για 4 λεπτά. Σουρώνουμε το μείγμα από ένα διχτυωτό σουρωτήρι... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |