Αλατοπιπερώνετε τη γαλοπούλα. Ανάβετε ένα μάτι στην κουζίνα και μόλις κάψει βάζετε τα κάστανα να ψηθούν και ν ανοίξουν. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Αλατοπιπερώνετε τη γαλοπούλα. Ανάβετε ένα μάτι στην κουζίνα και μόλις κάψει βάζετε τα κάστανα να ψηθούν και ν ανοίξουν. Μόλις ψηθούν τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα ξεφλουδίζουμε... Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |