Πιο συγκεκριμένα, το «Le Whaf» είναι ένα γυάλινο σκεύος που επιτρέπει στα ψημένα τρόφιμα που τοποθετούνται στο εσωτερικό του να ανακατεύονται δυνατά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παράγοντας ατμό.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Πιο συγκεκριμένα, το «Le Whaf» είναι ένα γυάλινο σκεύος που επιτρέπει στα ψημένα τρόφιμα που τοποθετούνται στο εσωτερικό του να ανακατεύονται δυνατά και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, παράγοντας ατμό.
Διαβάστε περισσότερα πατώντας εδώ... |
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |