Στη μαζική εστίαση και στη βιομηχανία τροφίμων μια πολύ συνηθισμένη και χρήσιμη μέθοδος είναι η μαγειρική σε κενό αέρος, με ένα μηχάνημα που ονομάζεται θερμικός κυκλοφορητής... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Στη μαζική εστίαση και στη βιομηχανία τροφίμων μια πολύ συνηθισμένη και χρήσιμη μέθοδος είναι η μαγειρική σε κενό αέρος, με ένα μηχάνημα που ονομάζεται θερμικός κυκλοφορητής... Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα... |
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |