Νικόλαος Τσελεμεντές: Ο σεφ που έμαθε τις Ελληνίδες να μαγειρεύουν

Νικόλαος Τσελεμεντές: Ο σεφ που έμαθε τις Ελληνίδες να μαγειρεύουν Επηρεασμένος απ' τη γαλλική κουζίνα, υπήρξε εκσυγχρονιστής της ελληνικής κουζίνας, καθώς χάρη σ' αυτόν οι Ελληνίδες νοικοκυρές έμαθαν τη μπεσαμέλ, τα πιροσκί και τη μπουγιαμπέσα, πράγμα που κατά μερικούς ισοδυναμούσε με νόθευση της ελληνικής κουζίνας με ευρωπαϊκά στοιχεία.

Πατήστε εδώ για να δείτε περισσότερα...


blog comments powered by Disqus
sary
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV