ΠΑΝΑΚΟΤΑ



325γρ. κρέμα γάλακτος
125γρ. γάλα φρέσκο
50γρ. ζάχαρη
75γρ. λευκή σοκολάτα
2 φύλλα ζελατίνας (10γρ.)

Βάζουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό να λειώσει. Κατόπιν βράζουμε το γάλα, τη ζάχαρη και την κρέμα γάλακτος σε κατσαρόλα. Αφαιρούμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη λειωμένη σοκολάτα και τη ζελατίνα και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε το υλικό σε φορμάκια. Σερβίρουμε ανάλογα το σιρόπι που θέλουμε.




Κύριο Συστατικό : Κρεμα γαλακτος
Είδος Πιάτου : Γλυκο
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 2 Ωρες ψυγειο
Τρόπος Μαγειρέματος : Κατσαρόλα
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 6
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV