Για το παντεσπάνι 4 αυγά 100γρ. καστανή ζάχαρη 100γρ. αλεύρι φαρίνα 50γρ. κακάο 85 γρ βούτυρο 50γρ εσπρέσο 2 κουτ. γλυκού Tia maria Για την μους 3 αυγά χωρισμένα σε ασπράδι-κροκο 50γρ καστανή ζάχαρη 175 σκούρα σοκολάτα 200γρ κρέμα γάλακτος |
||||||
|
||||||
Για το παντεσπάνι 4 αυγά 100γρ. καστανή ζάχαρη 100γρ. αλεύρι φαρίνα 50γρ. κακάο 85 γρ βούτυρο 50γρ εσπρέσο 2 κουτ. γλυκού Tia maria Για την μους 3 αυγά χωρισμένα σε ασπράδι-κροκο 50γρ καστανή ζάχαρη 175 σκούρα σοκολάτα 200γρ κρέμα γάλακτος |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |