250γρ. βούτυρο 250γρ. ζάχαρη 4 αυγά 250γρ. αλεύρι Αγ.Γεωργίου για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.σ.ψιλοκομμένα αμύγδαλα χυμό 1 λεμονιού 250γρ. βατόμουρα ξεπλυμένα 1/4 φλιτζ. έξτρα ζάχαρη 1/4 φλιτζ. αμύγδαλα κομμένα κατά μήκος |
||||||
|
||||||
250γρ. βούτυρο 250γρ. ζάχαρη 4 αυγά 250γρ. αλεύρι Αγ.Γεωργίου για όλες τις χρήσεις λίγο αλάτι 1 κ.σ.ψιλοκομμένα αμύγδαλα χυμό 1 λεμονιού 250γρ. βατόμουρα ξεπλυμένα 1/4 φλιτζ. έξτρα ζάχαρη 1/4 φλιτζ. αμύγδαλα κομμένα κατά μήκος |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |