Για την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ. Γλυκού Κανέλα Υλικά για γλάσσο 200γρ. Κουβερτούρα,215γρ. Κρέμα,20γρ. Μέλι Για το τουιλ 105γρ. Μέλι,170γρ. Βούτυρο,3 Ασπράδια,165γρ. Αλεύρι,170γρ. Άχνη,30γρ. Κακάο Υλικά για σούπα 300γρ. Ζάχαρη,400γρ. Νερό,1 Βανίλια,400γρ. Αχλάδι Κρέμα |
||||||
|
||||||