500 γρ. γάλα πλήρες 20 γρ. μαγιά μπύρας φρέσκια 30 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αλάτι 520 γρ. αλεύρι σκληρό αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 100 γρ. κουβερτούρα με 70% κακάο 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά μέλι για το σερβίρισμα |
||||||
|
||||||
500 γρ. γάλα πλήρες 20 γρ. μαγιά μπύρας φρέσκια 30 γρ. ζάχαρη 5 γρ. αλάτι 520 γρ. αλεύρι σκληρό αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: 100 γρ. κουβερτούρα με 70% κακάο 100 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά μέλι για το σερβίρισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |