1 κιλό αλεύρι 2,5 φλιτζάνια νερό 2,5 φακελάκια ξερή μαγιά ½ κουταλιά ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Λίγο ελαιόλαδο Σπορέλαιο για τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
1 κιλό αλεύρι 2,5 φλιτζάνια νερό 2,5 φακελάκια ξερή μαγιά ½ κουταλιά ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι Λίγο ελαιόλαδο Σπορέλαιο για τηγάνισμα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |