5 πορτοκάλια 100 γρ ζάχαρη 2 cl καμπάρι 1 κλαδάκι φρέσκο δυόσμο 100 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ κρεμ φρες 100 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) |
||||||
|
||||||
5 πορτοκάλια 100 γρ ζάχαρη 2 cl καμπάρι 1 κλαδάκι φρέσκο δυόσμο 100 ml κρέμα γάλακτος 200 γρ κρεμ φρες 100 γρ σκούρα κουβερτούρα (70% κακάο) |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |