2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη 2 κ.σ. λικέρ μόκα ή κακάο 200 γρ πάστα αμυγδαλόψιχας (μάρτσιπαν) 2 κ.σ. άχνη ζάχαρη 150 γρ σοκολάτα μόκα |
||||||
|
||||||
2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη 2 κ.σ. λικέρ μόκα ή κακάο 200 γρ πάστα αμυγδαλόψιχας (μάρτσιπαν) 2 κ.σ. άχνη ζάχαρη 150 γρ σοκολάτα μόκα |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |