100 γρ άχνη ζάχαρη 1 κ.σ. κακάο σκόνη 4 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 100 γρ ζάχαρη 1 κ.σ. στιγμιαίο καπουτσίνο σε σκόνη 125 γρ κουβερτούρα 70 ml κρέμα γάλακτος 2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη 2 κ.γ. λικέρ μόκα ή κονιάκ 30 γρ βούτυρο μαλακωμένο |
||||||
|
||||||
100 γρ άχνη ζάχαρη 1 κ.σ. κακάο σκόνη 4 ασπράδια 1 πρέζα αλάτι 100 γρ ζάχαρη 1 κ.σ. στιγμιαίο καπουτσίνο σε σκόνη 125 γρ κουβερτούρα 70 ml κρέμα γάλακτος 2 κ.γ. στιγμιαίο καφέ σε σκόνη 2 κ.γ. λικέρ μόκα ή κονιάκ 30 γρ βούτυρο μαλακωμένο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |