300 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 70%) 150 ml εσπρέσο 3 κ.σ. ζάχαρη πιπέρι καγιέν στη μύτη του κουταλιού 300 ml κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. γκράπα 1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι ολόκληρο |
||||||
|
||||||
300 γρ σκούρα σοκολάτα (περιεκτικότητα σε κακάο 70%) 150 ml εσπρέσο 3 κ.σ. ζάχαρη πιπέρι καγιέν στη μύτη του κουταλιού 300 ml κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. γκράπα 1 κ.σ. κόκκινο πιπέρι ολόκληρο |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |