CHEESE CAKE ΒΑΝΙΛΙΑΣ

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

225 γρ. μπισκότα digestive
75 γρ. βούτυρο
450 γρ. τυρί κρέμα
15 ml κορν φλάουρ
5 ml άρωμα βανίλιας
3 αυγά
150 γρ. ψιλή ζάχαρη
225 ml πλήρης κρέμα γάλακτος ή γιαούρτι
450 γρ. φρέσκα μαλακά φρούτα
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Λαδώστε μια φόρμα με αποσπόμενο πάτο 23εκ. και απλώστε στη βάση της μια λαδόκολλα.Ρίξτε τα μπισκότα στο μπολ Kenwood και χρησιμοποιείστε τον Αναδευτήρα Κ στην ταχύτητα 2 για να τα θρυμματίσετε.Λιώστε το βούτυρο,χύστε το στα θρυμματισμένα μπισκότα και ανακατέψτε τα όλα μαζί με τη βοήθεια του Αναδευτήρα Κ.Χύστε το μείγμα στη φόρμα και πιέστε προς τα κάτω,ώστε να σχηματιστεί μια λεία στρώση.Αφού καθαρίσετε το μπολ Kenwood,χρησιμοποιείστε τον Αναδευτήρα Κ για να ανακατέψετε μαζί το τετηγμένο τυρί,το κορν φλάουρ,το άρωμα βανίλιας,τα αυγά και τη ζάχαρη.Προσθέστε την πλήρη κρέμα γάλακτος ή το γιαούρτι και ανακατέψτε μέχρι να γίνει στρωτό το μείγμα.Ρίξτε το στη φόρμα και ψήστε το για 30 λεπτά.Σβήστε το φούρνο και αφήστε το cheesecake μέσα για να κρυώσει σταδιακά.Βάλτε το στο ψυγείο αν χρειαστεί και κατόπιν τοποθετήστε το σε μια πιατέλα σερβιρίσματος και γαρνίρετε με φρέσκα φρούτα.

CHEESE CAKE ΒΑΝΙΛΙΑΣ
Κύριο Συστατικό : Τυρί κρέμα
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Φούρνος
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8-10
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV