500 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 75 γρ. βούτυρο 50 γρ. ζάχαρη 2 κρόκους 1/2 κύβο νωπή μαγιά 200 ml χλιαρό γάλα αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης μαρμελάδα για τη γέμιση λάδι ή μαγειρικό λίπος για το τηγάνισμα ζάχαρη για τη διακόσμηση |
||||||
|
||||||
500 γρ. αλεύρι 1 πρέζα αλάτι 75 γρ. βούτυρο 50 γρ. ζάχαρη 2 κρόκους 1/2 κύβο νωπή μαγιά 200 ml χλιαρό γάλα αλεύρι για το άνοιγμα της ζύμης μαρμελάδα για τη γέμιση λάδι ή μαγειρικό λίπος για το τηγάνισμα ζάχαρη για τη διακόσμηση |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |