ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΜΕ ΣΜΕΟΥΡΑ



400 γρ. σμέουρα (φρέσκα ή κατεψυγμένα)
2 γιαούρτια σκέτα με 0% λιπαρά
2 κουτ. σούπας φρουκτόζη σε σκόνη ή ρευστή

Φυλάτε τα σμέουρα για γαρνιτούρα. Λιώνετε στο μίξερ τα υπόλοιπα μαζί με τα γιαούρτια και τη φρουκτόζη. Ρίχνετε αυτό το μείγμα σε σκεύος που κλείνει ερμητικά και το βάζετε στην κατάψυξη. Αφήνετε να δέσει για 1 ώρα το λιγότερο, ενώ φροντίζετε να ανακατεύετε τακτικά ώστε να μη δημιουργηθούν μικροί κρύσταλλοι. Φτιάχνετε μπάλες και τις μοιράζετε σε 4 μπολ παγωτού. Διακοσμείτε με τα σμέουρα.


Κύριο Συστατικό : Γιαούρτι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 5 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 1 Ώρα
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV