ΚΡΕΜΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ



2 ασπράδια αυγών
140 γρ. ζάχαρη
125 γρ. μαλακό,ανάλατο βούτυρο
40 γρ. σκόνη κακάο
10 ml (2 κτσ) εκχύλισμα βανίλιας
30 γρ. τριμμένα αμύγδαλα

Τοποθετήστε τα ασπράδια αυγών και τη ζάχαρη στο μπολ και προσαρμόστε το Χτυπητήρι.Θέστε τη θερμοκρασία στους 60 βαθμούς και την ταχύτητα στο 1.Μόλις η θερμοκρασία φτάσει τους 60 βαθμούς,σβήστε τη φωτιά.Όταν η θερμοκρασία πέσει στους 59 βαθμούς,αυξήστε την ταχύτητα στο 6 και συνεχίστε να αναμειγνύετε,μέχρι η θερμοκρασία της μαρέγκας να φτάσει στους 40 βαθμούς.Θέστε την ταχύτητα στο 2 και προσθέστε το βούτυρο,λίγο-λίγο.Τέλος,προσθέστε τη σκόνη κακάο,το εκχύλισμα βανίλιας και τα τριμμένα αμύγδαλα.Τοποθετήστε την κρέμα βουτύρου σε ένα κορνέ,με στόμιο διαμέτρου 1εκ.


Κύριο Συστατικό : Βούτυρο , Σκόνη Κακάο
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Καθημερινό
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 15 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 10 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 4
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV