ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜ ΜΠΡΟΥΛΕ 500 ml. κρέμα γάλακτος 4 κρόκοι αυγών 100 γρ. ζάχαρη 10 ml. Grand Marnier ½ κοτσάνι βανίλια Ξύσμα ½ πορτοκαλιού 50 γρ. μαύρη ζάχαρη ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 225 γρ. λευκή σοκολάτα 250 γρ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη Ξύσμα από 3 σαγκουίνι Χυμό από 2 σαγκουίνι 5 ml. Grand Marnier 30 γρ. άχνη ζάχαρη 2 κρόκοι αυγών 2 φύλλα ζελατίνη |
||||||
|
||||||