ΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΜΟΝΙ



1 πράσινο λεμόνι (βιολογικής καλλιέργειας)
2 ασπράδια αβγών
200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά
6 κουτ. σούπας γλυκαντική ύλη σε σκόνη

Τρίβετε το ξύσμα από το λεμόνι και το στύβετε για τον χυμό του. Σε μία σαλατιέρα, ανακατεύετε το γιαούρτι, το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού. Χτυπάτε τα ασπράδια των αβγών για να γίνουν μια σφιχτή μαρέγκα. Προσθέτετε τη γλυκαντική ουσία και χτυπάτε ακόμη 1 λεπτό το μείγμα. Ενσωματώνετε προσεκτικά τη μαρέγκα στο γιαούρτι με το λεμόνι. Ρίχνετε αυτό το μείγμα σε μία φόρμα, σκεπάζετε και αφήνετε να δέσει στο ψυγείο για 4 ώρες το λιγότερο.

ΜΟΥΣ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΜΟΝΙ
Κύριο Συστατικό : Λεμόνι
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 10 Λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 20 Λεπτά & 4 Ώρες ψυγείο
Τρόπος Μαγειρέματος : -
Βαθμός Δυσκολίας : Έτσι κι Έτσι
Μερίδες : 4
Πηγή : Ucook Team


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV