Φτιάχνουμε ένα από τα ακόλουθα, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας : Ζελέ ροδάκινου : 40 ml νερό, 40 gr. ζάχαρη, 1 μικρό κλωνάρι φρέσκο δεντρολίβανο, 15 gr. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα), 400 ml φρέσκο χυμό ροδάκινου Ζελέ πεπονιού : 20 gr. ζάχαρη, 20 ml νερό, 5 φύλλα φρέσκου δυόσμου, 10 gr. φύλλα ζελατίνης (2 φύλλα), 300 ml χυμό πεπονιού Ζελέ καρπουζιού : 40 gr. ζάχαρη, 40 ml νερό, 3-4 φύλλα φρέσκου βασιλικού, 15 gr. φύλλα ζελατίνης (3 φύλλα), 400 ml χυμό καρπουζιού Για την κρέμα γιαουρτιού : 400 gr. στραγγισμένο Ελληνικό γιαούρτι, 40 gr. Ελληνικό μέλι, 7 gr. φύλλο ζελατίνης |
||||||
|
||||||