SEMI FREDDO



500 ml σάλτσα Ανγκλέζ
4 ασπράδια αυγών
50 γρ ζάχαρη
αρωματικές ύλες
250 ml κανονική κρέμα γάλακτος (χτυπημένη)

Φτιάξτε τη σάλτσα Ανγκλέζ. Φτιάξτε τη μαρέγκα: Βάλτε στο μπολ τα ασπράδια των αυγών και προσαρμόστε το Χτυπητήρι.Θέστε τη συσκευή στην ταχύτητα 4 και χτυπήστε,έως ότου τα αυγά αρχίσουν να σχηματίζουν αιχμές.Χαμηλώστε τη ταχύτητα και προσθέστε αργά τη ζάχαρη.Αφαιρέστε τη μαρέγκα από το μπολ και αφήστε την στην άκρη.Προσθέστε τις αρωματικές σας ύλες,τη χτυπημένη κανονική κρέμα γάλακτος και τη μαρέγκα.Ρίξτε το μείγμα σε μια διαγραμμισμένη φόρμα, και καταψύξτε το για 24 ώρες.


Κύριο Συστατικό : -
Είδος Πιάτου : Γλυκό
Περίσταση : Επίσημο
Χώρα Προέλευσης : Ιταλία
Χρόνος Προετοιμασίας : 30 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος : 30 Λεπτά
Τρόπος Μαγειρέματος : Cooking Chef
Βαθμός Δυσκολίας : Ευκολούτσικο
Μερίδες : 8
Πηγή : Βιβλίο Συνταγών Cooking Chef


blog comments powered by Disqus
Find us on Facebook
Follow Us
Ucook TV