350 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα Σαντορίνης ή οποιοδήποτε μαλακό τυρόγαλο 4 κουταλιές της σούπας Ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 3 φύλλα ζελατίνης 3 ασπράδια αυγών 12 ντομάτες από Ελληνική ντομάτα γλυκό του κουταλιού, κομμένες 2 κουταλιές ζαχαρωμένη κάπαρη* |
||||||
|
||||||
350 γρ. ανθότυρο ή μυζήθρα Σαντορίνης ή οποιοδήποτε μαλακό τυρόγαλο 4 κουταλιές της σούπας Ελληνικό θυμαρίσιο μέλι 3 φύλλα ζελατίνης 3 ασπράδια αυγών 12 ντομάτες από Ελληνική ντομάτα γλυκό του κουταλιού, κομμένες 2 κουταλιές ζαχαρωμένη κάπαρη* |
||||||
|
||||||
Βίντεο Συνταγές Διατροφολόγος Οινολόγοι - Somellier Tips and Tricks Διάφορα |
Χρήσιμα Μετατροπέας Βάρους Λεξικό για... Τρόφιμα Μπαχαρικά και Βότανα Κρασί Μπύρα |