200 γρ. ελαφρώς αλμυρή, φρέσκια (νωπή) μυζήθρα, ανθότυρο ή οποιοδήποτε μαλακό τυρόγαλο 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 2-3 κουταλιές της σούπας μείγμα ψιλοκομμένου δυόσμου και λεμονιού λίγο μοσχοκάρυδο 2 μεγάλα ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε φέτες 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο 4 κόκκοι μαύρου πιπεριού 2 ξυλάκια κανέλας 1 φλιτζάνι μοσχοστάφυλο κρασί Ρόδου 2 κουταλάκια του γλυκού Ελληνικό μέλι |
||||||
|
||||||